Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder ved besøk på gassco.no.

Gassco forsøker hele tiden å forbedre sine nettsider og har derfor behov for å kartlegge og samle informasjon om besøk på disse sidene. Vi vil for ordens skyld derfor gjøre oppmerksom på at hvert besøk registreres på et anonymt nivå. Vi bruker denne informasjonen til å analysere bruken av våre nettsider og for å forbedre kvaliteten på våre nettsider.

Dette betyr at du kan du besøke våre nettsider uten å avsløre hvem du er, eller gi opplysninger om deg selv. Informasjonen som samles inn inkluderer ikke opplysninger som Gassco kan bruke til å identifisere deg som person. Informasjonen blir kun samlet inn for å registrere antall besøk, gjennomsnittstiden per besøk, hvilke sider som blir besøkt og lignende.

Gassco bruker Google Analytics til å samle inn anonyme besøksdata for bedre å kunne forstå og forbedre bruken av våre nettsider.

Vi vil videre forsikre deg om at denne informasjonen bare vil bli benyttet i anonymisert form og at den ikke vil bli solgt eller på annen måte benyttet kommersielt. Når det gjelder lenker eller pekere til andre nettsider kan vi imidlertid ikke ta ansvar for disse.